Dailies Total 1 Multifocal (30db)

A DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL az első és egyetlen multifokális hidrográdiens kontaktlencse presbiópiásoknak a kiemelkedő komfort2, kevesebb szemszárazság tünet18 és a zavartalan látás érdekében.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Idővel a szem azon képessége, hogy a közeli tárgyakra fókuszáljon, csökken, aminek eredményeként a kis méretű tárgyak és a finom részletek, mint például az újság olvasása, homályossá válnak. A köztes távolságban lévő tárgyak, – mint például a számítógép képernyője- is életlenné válhatnak. Ezt a természetes biológiai változást presbiópiának hívjuk. A kontaktlencse egy megfelelő eszköz lehet ennek a korrigálására.

Talán az egynapos viseletű kontaktlencséket a legegyszerűbb viselni és nagyon kényelmesek – viseld őket amikor csak szeretnéd, sportoláshoz, vagy szimplán minden nap, és a nap végén vedd ki és dobd ki.

A DAILIES TOTAL1® az első hidrográdiens kontaktlencse, melynek víztartalma a lencse belsejétől a felszín felé 33%-ról több, mint 80%-ra nő, a legkülső felszínen szinte megközelítve a 100 %-ot.

Kontaktlencse típusa

Multifokális kontaktlencse, Napi kontaktlencse

Márka

Alcon