Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30db)

A DAILIES® AquaComfort PLUS® kontaktlencséből minden pislogásnál nedvesítő anyag szabadul fel és kényelmes viseletet biztosíthat akár 16 órán át.

DAILIES® AquaComfort PLUS® MULTIFOCAL kontaktlencsék éles látást és finom átmenetet biztosítanak a különböző távolságok között.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Idővel a szem azon képessége, hogy a közeli tárgyakra fókuszáljon, csökken, aminek eredményeként a kis méretű tárgyak és a finom részletek, mint például az újság olvasása, homályossá válnak. A köztes távolságban lévő tárgyak, – mint például a számítógép képernyője- is életlenné válhatnak. Ezt a természetes biológiai változást presbiópiának hívjuk. A kontaktlencse egy megfelelő eszköz lehet ennek a korrigálására.

Az egynapos viseletű kontaktlencséket reggel beteszed, este kiveszed és utána egyszerűen kidobod őket. Majd másnap új lencséket bontasz ki és azokat teszed be.

A DAILIES® AquaComfort PLUS® MULTIFOCAL kontaktlencsékből minden pislogásnál nedvesítő anyag szabadul fel. A DAILIES® AquaComfort PLUS®MULTIFOCAL kontaktlencsék éles látást és kényelmet biztosítanak.

Kontaktlencse típusa

Multifokális kontaktlencse, Napi kontaktlencse

Márka

Alcon