Clariti Multifocal (3db)

Szállítási idő: 3-10 munkanap

Havi cseréjű szilikon-hidrogél kontaktlencsék preszbiópiára

  • Kifejezetten azon preszbiópiás kontaktlencse-viselőknek tervezve, akik nehezen olvassák a kisméretű szöveget
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem*

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Tiszta látás a szilikon-hidrogélek egészségügyi előnyeivel vegyítve

A CooperVision clariti® multifocal lencséknek köszönhetően egészséges és kényelmes viselési élményt, valamint tiszta látást élvezhet – közelre, távolra és minden köztes helyre egyaránt.

A clariti multifocal lencsék a lehető legegészségesebb anyagból (szilikon-hidrogélből) készülnek, így az oxigén eljuthat a szemhez, amely ezáltal tiszta, fehér és egészséges marad. A szilikon-hidrogél anyag egészséges jellemzőinek köszönhetően reggeltől estig viselheti a clariti multifocal lencséket, jobban alkalmazkodva a modern életmód követelményeihez.

A lencsék UVA- és UVB-szűrőt* is tartalmaznak, megóvva szemeit az UV-sugárzás káros hatásaitól.

Kényelemre tervezve

A clariti multifocal lencsékben alkalmazott WetLoc™ hihetetlenül vékony lencseélt biztosít, így a kontaktlencse kevésbé észlelhető és kényelmesebben viselhető.

Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti multifocal havi szilikon-hidrogél kontaktlencsék egészségügyi előnyeiről és látáskorrekciós hatékonyságáról.

*Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.

Kontaktlencse típusa

Havi kontaktlencse, Multifokális kontaktlencse

Márka

CooperVision