Clariti 1 day toric (30db)

Szállítási idő: 3-10 munkanap

Egészségesebb(1) módon korrigálja a szemtengelyferdülést (asztigmiát) napi eldobható szilikon-hidrogél lencsékkel.

  • Kényelmes, napi csere
  • A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei
  • A szemtengelyferdülés (asztigmia) korrekciójára
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem(2)

Korlátozott paraméterek:
+0,25 – +4,00 Sph csak -0,75 | -1,25 | -1,75 cyl-el elérhető a következő fokokban: 20, 70, 90, 110, 160, 180
-2,25 cyl esetén csak az alábbi AX. rendelhető: 10, 20, 90, 160, 170, 180

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Az egyetlen lencse kategóriájában szemtengelyferdülésre (asztigmiára)

A 2012-es Optician Awards alkalmával az év kontaktlencséjének választott(3) clariti® 1 day toric segítségével egyetlen lencsében élvezheti ki a napi eldobható használat kényelmét és a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit. Valójában jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse szemtengelyferdülésre (asztigmiára).

A szilikon-hidrogél lencsék több oxigént engednek a szaruhártyára jutni, mint a hidrogél lencsék. Ez azért fontos, mert nagyobb „lélegzőképességet” jelent a lencséknek, ami fehérebb és csillogóbb szemhez, továbbá egészségesebb(1) lencseviselési élményhez vezet.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

A szilikon-hidrogél egészségügyi előnyein felül a kényelemre is nagy hangsúlyt helyezünk. A clariti 1 day toric lencsék ezért tartalmazzák az egyedi WetLoc™ technológiát. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.

Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti 1 day toric egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje szemtengelyferdülésre (asztigmiára).

(1)Adataink alapján; a clariti 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint.
(3)Az „Optician” elnevezésű vezető brit optometrista szaklap díja az Egyesült Királyság elismert szemész szakorvosaiból álló bizottság döntése alapján.
Kontaktlencse típusa

Napi kontaktlencse, Tórikus kontaktlencse

Márka

CooperVision