Clariti 1 day multifocal (30db)

Szállítási idő: 3-10 munkanap

Egészségesebb(1) módon korrigálja a preszbiópiát napi eldobható szilikon-hidrogél lencsékkel.

  • Kényelmes, napi csere
  • A szilikon-hidrogél lencsék egészségügyi előnyei
  • A preszbiópia korrekciója – megfelelő fókusz közelre, távolra és közepes távolságra
  • Kiváló, egész napos kényelmet nyújt
  • UVA- és UVB-védelem(2)

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Az egyetlen lencse kategóriájában preszbiópiára

Csak a CooperVision clariti® 1 day multifocal lencsékkel élvezheti ki a napi eldobható használat kényelmét és a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit egyetlen lencsében. Ez annak köszönhető, hogy jelenleg ez az egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse preszbiópiára.

A szilikon-hidrogél lencsék több oxigént engednek a szaruhártyára jutni, mint a hidrogél lencsék. Ez fontos, mert nagyobb „lélegzőképességet” jelent a lencséknek, ami fehérebb és csillogóbb szemhez, továbbá egészségesebb(1) lencseviselési élményhez vezet.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat

A szilikon-hidrogél egészségügyi előnyein felül a kényelemre is nagy hangsúlyt helyezünk. A clariti 1 day multifocal lencsék ezért tartalmazzák az egyedi WetLoc™ technológiát. Az WetLoc-eljárás olyan lencsét eredményez, amely természetes módon magához vonzza és megköti a vízmolekulákat a lencse felszínén, így a szemek egész nap megőrzik nedvességüket és kényelemérzetüket.

Érdeklődjön szemész szakorvosánál a clariti 1 day multifocal egészségügyi előnyeiről és mindennapos kényelméről – ez a világ egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencséje preszbiópiára.

(1)Adataink alapján; a clariti® 1 day fehérebb szemeket biztosít, mint a 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Figyelmeztetés: Az UV-sugárzást elnyelő lencsék nem helyettesítik az UV-sugárzást elnyelő védőviseletet, pl. az UV-elnyelő védőszemüveget vagy napszemüveget, mivel nem teljesen takarják el a szemet és a környező területeket. A betegeknek továbbra is viselniük kell UV-sugárzást elnyelő szemüveget, az orvos utasítása szerint
Kontaktlencse típusa

Multifokális kontaktlencse, Napi kontaktlencse

Márka

CooperVision