Biofinity Energys (3db)

A digitális világ igényeire tervezett kontaktlencse.

  • Áttörés a kontaktlencse-technológiában
  • A Digital Zone Optics™ lencsekialakítás hozzájárul a közeli, digitális eszközökre fókuszálás okozta szemfáradtság megelőzéséhez
  • Segít a tiszta látás megőrzésében és a képernyőről a távolabbi tárgyakra való könnyebb fókuszváltásban
  • Az Aquaform® technológia lencsébe zárja a nedvességet – a természetes nedvesedés segít megelőzni a száraz
  • A kiváló légáteresztés, kombinálva a magas víztartalommal, biztosítja a kényelmes lencseviselést és az egészséges, fehér szemeket
  • Havi cseréjű kontaktlencse, napi vagy kiterjesztett viselési idővel

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A kijelzők előtt töltött idő megfeszített munka a szemednek

Ébredés. E-mailek . Facebook, Instagram. Még több e-mail. Értekezletek. Még több e-mail. Projekt befejezése. Facebook, Instagram. SMS a barátoknak. Online filmnézés.

Ismerős?

A digitális eszközök használata, mint például okostelefon, tablet, laptop, természetes része a mindennapoknak, de ennek ára lehet. Az egész napos váltás a képernyőről a környező világra és vissza, megterhelheti a szemet – ez szemfáradtsághoz, szemszárazsághoz és vörös szemekhez vezet.

Megérkezett az a kontaktlencse, amely alkalmazkodik az aktív életviteledhez, akár képernyő előtt ülsz, akár más tevékenységet végzel: a Biofinity Energys™ a Digital Zone Optics™ lencsekialakítással.

Biofinity Energys™ – a digitális világ igényeire tervezve

A Biofinity Energys™ lencse egyedi lencsekialakítása és alapanyaga a mai digitális világ igényeire szabott. A két innováció kombinációja segíthet megelőzni a digitális eszközök okozta szemfáradtságra visszavezethető szárazságot és fáradtságot.

Digital Zone Optics™ lens design Enhanced optics that help with eye tiredness caused by focusing on close-up digital devices and back with less effort.

Digital Zone Optics™ lencsekialakítás A kifinomult lencsekialakítás segít megelőzni a közeli, digitális eszközökre tekintés okozta szemfáradságot.

Aquaform® Technológia A lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse puhaságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még akkor is alacsonyabb, amikor a képernyő előtt ülünk.

10-ből 8 viselő, aki a Biofinity Energys™ viselését megelőzően szemfáradtságra panaszkodott*, a kipróbálást követően kevésbé érezte fáradtnak** a szemét.

* Azok a viselők, akik legalább naponta négy órát, legalább heti öt napon át használják a digitális eszközeiket, legalább heti egyszeri digitális eszközök okozta szemfáradtságról számoltak be.
** Egyhetes viselést követően rögzített adatok.
Kontaktlencse típusa

Digitális kontaktlencse

Márka

CooperVision

Termékparaméterek

Alapanyag/víztartalom: comfilcon A / 48%
Kihordási idő: Napi
Oxigén-áteresztő képesség: 160 Dk/t (–3.00 D-nál)
Vastagság: 0,08
Kiszerelés: 3 db / doboz
Lencse-kialakítás: Digital Zone Optics™
Bázisgörbület: 8,6
Átmérő: 14,0
Szférikus érték: +8,00 – -12,00D (0,50D lépésköz +/-6,00D felett)