Avaira Vitality Toric (6db)

Szállítási idő: 4-5 hét

Asztigmia korrekciójára szolgáló kontaktlencsék hosszan tartó kényelemmel és teljesítménnyel

  • Havi viselés
  • Asztigmia korrekciójára tervezve
  • Szilikon-hidrogél anyag + UV-szűrés*
  • Segít a szem egészségének megőrzésében
  • Természetesen nedvesedő alapanyagnak köszönhetően nincs szükség további nedvesítésre

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A CooperVision-nél úgy gondoljuk, hogy a betegek mindig a legújabb kontaktlencsét szeretnék viselni, amely megfelelnek a mai kor kihívásainak.

Ezért, az Avaira® toric utódjának létrehozásakor, ugyanazokat a termék jellemzőket tartottuk fenn, így biztosak lehetünk benne, hogy a páciensek biztosan és könnyeden tudjanak váltani.

Az új Avaira Vitality ™ toric lencsék lényegesen magasabb kényelemmel és látás stabilitással rendelkeznek, mint a korábbi Avaira® toric.

Avaira Vitality™ toric magasabb víztaralommal még fejlettebb lencsét jelent kifejezetten az asztigmiás páciensek számára.

Ha asztigmia miatt homályosan vagy torzan lát közelre és távolra, a CooperVision Avaira Vitality ™ toric kontaktlencse megfelelő választást jelenthetnek Önnek és szemének.
Az Avaira Vitality ™ toric kontaktlencse optimális formával rendelkeznek. A többlapos kialakításnak köszönhetően a lencsék stabilak, pontosan és kényelmesek. Közelre és távolra is tiszta látásban lesz része, illeszkedve egyéni igényeihez.

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrővel ellátott kontaktlencse nem helyettesíti az UV-szűrővel ellátott szemüveget, napszemüveget, mivel nem fedi le teljesen a szemet és a környező területeket. A pácienseknek továbbra is viselniük kell UV-szűrővel ellátott szemüveget, és követniük kell az illesztőjük kapcsolódó utasításait.

Kontaktlencse típusa

Havi kontaktlencse, Tórikus kontaktlencse

Márka

CooperVision