Air Optix Plus HydraGlyde Astigmatism (6db)

Az AIR OPTIX® FOR ASTIGMATISM kontaktlencsék éles látást és kényelmet biztosíthatnak a viselés 1. napjától a 30. napig,asztigmiásoknak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Az AIR OPTIX® FOR ASTIGMATISM kontaktlencsék Precision Balance design-nal készülnek. Ennek célja az, hogy a kontaktlencse egy adott stabil pozícióban helyezkedjen el a szemen, ezzel segítve az éleslátást.

Mint minden AIR OPTIX® kontaktlencse, az AIR OPTIX®FOR ASTIGMATISM kontaktlencsék is SmartShieldTMtechnológiával készülnek. A SmartShieldTMtechnológia a plazmakezelési eljárás neve, amivel az AIR OPTIX® kontaktlencsék felszínét kezelik, hogy a szilikon-hidrogél alapanyag felszíne jobban nedvesíthető legyen, valamint más szilikon-hidrogél alapanyagú lencsékkel összehasonlítva kevesebb fehérje és zsiradék felrakódást mutasson.

Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse tartalmazza a HydraGlyde® nedvesítő rendszert, ami odavonzza a lencséhez és megköti a nedvesítő anyagot, ezzel segíti a lencsefelszín egyenletes nedvesítését. A lencséid tisztitáshoz használd minden nap a HydraGlyde®-ot tartalmazó ápolószereket, hogy hozzájárulhasson a lencse nagyfokú nedvesítéséhez és az egész napos kényelemhez.

Kontaktlencse típusa

Havi kontaktlencse, Tórikus kontaktlencse

Márka

Alcon